ANKARA / ALTINDAĞ - Halim Şaşmaz İlkokulu

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

İstiklal Marşımız, Korkma diye başlayan, zalimlere, gücü elinde bulunanlara, Anadolu'yu bize mezar etmek isteyen sömürgecilere, başlkladıran, bizlere ışık olan Mehmet Akif gibi hak aşığı biri tarafından Ankara'da Taceddin Dergahı'nda kaleme alınan, kah duvara, kah masaya, yazılan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde defalarca okunan, her okunduğunda ayakta alkışlanan, İstklal Marşımız'ın kabulünün üzerinden 103 yıl geçti. Bir asırlık Türkiye Cumhuriyeti  daha bir azimle, daha bir kararlılıkla atalarının emanetini sonsuzluğa taşımaya and içmiş.

3-D sınfı Öğretmenimiz Melek ÖZTÜRK rehberliğinde günün anlamına ve ruhuna uygun  olarak hazırlanan program, ilgiyle izlendi. öğretmenimize, öğrencilerimize ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 01:09 - Görüntülenme: 42