ANKARA / ALTINDAĞ - Halim Şaşmaz İlkokulu

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ okulumuzda kutlandı. Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşımızın okunmasıyla anma programımız başladı. Öğretmenimiz Mine KAYİŞ'in Çanakkale Zaferi'ni anlatan konuşması gerçekleşti. Ardından Okul Müdürümüz Baki DOĞAN günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Şiirler okundu. Ardından Cahide AYDOĞAR Öğretmenimizin öğrencilerinin "GAZİ DİYOR ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" marşı eşliğinde Oratoryosu geldi. Ziya ÖZBEK Öğretmenimizn öğrencilerinin melodikayla yaptıkları canlı mini konserde Çanakkale  Türküsü, Ankara Marşı'nı dinledik. Aralarda okunan şiirler duygu sağanağını yaşattı. Anlatmaya kelimelerin yetmediği Büyük Zafer  anılarda bir kez daha iz bırakarak yüreklere gömüldü. Başta kocaman yürekli sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 22:34 - Görüntülenme: 33