ANKARA / ALTINDAĞ - Halim Şaşmaz İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Altınpark'ta açık hava tiyatro shnesinde saat 10.00'da başlayan program yaklaşık üç saat sürdü. Önceki yıllarda Covid-19, 6 Şubat depremi gibi ülkemizi derinden yaralayan olaylar nnedeniyle ruhuna uygun olarak kutlanamayan Çocuk Bayramı'nda  bu yıl çocukların tamamının etkin olduğu, kendini değerlendirme fırsatı yakaladaığı bir program olması hedeflenmiştir. Başından sonuna kadar illgiyle izenen program seyircilerin büyük beğenisini topladı. Oyunlar, şiirler, gösteriler,n yanı sıra, önceki yıllarada okulumuz öğrencisi olan, TBMM Makam Koltuğuna oturan Aysima ARSLAN ile Altındağ  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makam Koltuğuna oturan Eymen TERZİ'nin seyircilere hitap etme fırsatı bulduğu bir şölene dönüştü. Herhangi bir sorun yaşanmayan her anı dolu dolu olan kutlama programı 12:55'te özgülüğe doğru uçan balonların havaya bırakılmasıyla sona erdi. Bu güzel programın hazırlanmasına emek veren, başta çok değerli öğrencilerimiz olmak üzere  katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 23:38 - Görüntülenme: 26