ANKARA / ALTINDAĞ - Halim Şaşmaz İlkokulu

Halim Şaşmaz İlkokulu

GÜNEŞEVLER MAH. DİLEK SOK. İLKOKUL BLOK NO 4A ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
*Okul çatısı altında, *Okulun fiziksel ve insani kaynaklarını en etkili biçimde kullanarak, *Saygı ve sevgiyle *Yaşamı anlamlandırmak... tır.
Misyon
* Fiziksel gücünü şiddet amaçlı kullanmayan, * Temel hak ve özgürlüklerini bilen,sorumluluklarının bilincini taşıyan, * Eğitim teknolojilerinden etkili bir şekilde yararlanan, * Bilgiyi ezberlemekten çok bilgiye ulaşmayı hedefleyen, * Etkili iletişim kurabilen ve zamanı etkili kullanan nesiller yetiştirmek... tir.
DOĞAL GAZ KALORİFERLİ
Ulaşım
Okulumuza Kızılay veya Sıhhiye´den; 413 numaralı Altınpark-Çankaya otobüslerine binip son durakta inerek veya 408 numaralı Hasköy-Güneşevler ve Ulus- Pursaklar istikametine giden tüm otobüslere binip Altınpark´tan sonraki ilk durakta inerek gelebilirsiniz.
Altınpark´ın Yanı
Ulus´a 5 Km